tiistai 24. helmikuuta 2009

Flown satoa

Eräs hyvin rakas ihmiseni heitti sivuhuomautuksena, että impulsiivisuudestani oli ollut hänelle jotakin haittaa. Hän ei koskaan saanut sanottua, mitä se olisi voinut olla. Epäilin sen liittyneen johonkin aikataulujen ja suunnitelmien muutoksiin, joita minulla ajoittain on aika paljon. Flow vie, eikä se aina ole kaikista kivaa.

Aloin itse pohtia flown ja impulsiivisuuden suhdetta ja seurauksia omassa elämässäni, joka on oikeasti ollut käsittämättömän rikas ja ihmeellinen. Ja kas, kaikissa elämääni tai maailmankuvaani muuttaneissa suurkokemuksissa olen toiminut kontrolloimatta, impulsiivisesti, flown kantamana.

Olipa kysymys rakkaiden löytämisestä, innoittavista työtehtävistä, kirjoittamisesta, kohtalokkaista "virhevalinnoista" tai uusia maailmoja aukovista kokemuksista, on kaikissa ollut yhteisenä tekijänä voimakas sisäinen kutsu, tuon impulssin kritiikitön seuraaminen ja siitä syntyvä flow.

Flow on synnyttänyt minut siksi kuka olen. Elämänmittainen kiitollisuuslista on itselleni hyvä muistutus siitä, miten minun kannattaa elämääni elää.

Ei kommentteja: